logo bijgesneden

Cursussen lingerie maken. De mooiste lingerie maak je zelf.

Contactgegevens:

Lingerie MoLou
Maarssenbroek
Tel: 06 36200298

 Volg mij ook op Facebook

Wie is

Ik ben al vanaf mijn prille jeugd bezig met het maken van kleding. Dat begon met eenvoudige rokjes en later maakte ik alles voor mijzelf tot aan wintermantels toe. Het enige wat ik nog niet maakte was lingerie en dacht dat je dat niet zelf kon maken. Totdat ik mijn eerste lingeriecursus deed in 2004 en een nieuwe passie was geboren. Daarna volgden er nog vele cursussen en later heb ik ook een uitgebreide opleiding gedaan in het tekenen van de patronen. In 2015 ben ik gestart met Lingerie MoLou. Het leek mij geweldig om mijn opgedane kennis over te brengen op anderen.

De naam MoLou komt van mijn beide namen Monique Louise en vond dit een passende naam voor mijn lingerie. Lingerie betekent voor mij allereerst een hele goede pasvorm,  daarnaast moet het bestaan uit goede en mooie materialen en natuurlijk moet je je er prettig in voelen.

Wist je dat 80% van de vrouwen geen goed passende lingerie draagt? Denk maar eens aan afzakkende of knellende schouderbanden, cups die te klein of te groot zijn, verkeerde omvang, slips die tussen je billen in kruipen enz.. Een goede reden om lingerie zelf te gaan maken. Natuurlijk kun je ook lingerie maken omdat je het gewoon leuk vindt.

Per cursus heb ik maximaal 2 personen. Op deze manier krijgt iedere cursist de maximale aandacht en kan er goed in gegaan worden op het technische aspect van het werken met lingerie materialen. De cursussen kunnen zowel doordeweeks als op zaterdag gevolgd worden en het bespreken van de data gebeurt in overleg.